copyright c.k.
Formulieren Over
      2007 -  2018
De twaalfde truckrun2emond op 3 juni 2018  dragen we op aan onze secretaris Chris Kamps. Chris is op 4 maart jl. na een kort ziekbed overleden. Hij was de grote inspirator achter de truckrun in 2 e  Exloermond. Door zijn enorme enthousiasme en inzet is de truckrun2emond uitgegroeid tot een evenement dat in de wijde omgeving bekend is. We kunnen wel zeggen dat de truckrun zijn lust en zijn leven was. Maanden voordat het zover was, was Chris al bezig met informatie opzoeken en mensen aanspreken. Hij genoot enorm van het plezier wat hij op de gezichten zag van de chauffeurs en de bijrijders.  We zullen Chris enorm missen bij het evenement maar hij zal er altijd aan verbonden blijven. Voor ons en velen met ons zal Chris altijd Mister Truckrun2emond blijven.
Chris zijn wens was dat de truckrun door zou gaan en daar zetten we ons voor in. Jullie kunnen je aanmelden via de site www.truckrun2emond.nl onder het kopje formulieren zijn de formulieren te downloaden. Zowel voor de chauffeurs als voor de bijrijders.
We hopen dat we er samen met jullie voor Chris weer een geslaagde truckrun van maken en dat we de mensen met een beperking weer een onvergetelijke dag bezorgen! Het programma voor deze dag is: 11.30 uur toespraak en opening 12.00 uur vertrek eerste vrachtwagen Plusminus 16.00 uur vrachtwagens terug Vanaf 10.00 tot 17.00 uur is er markt georganiseerd door huurkraam.nl
· · ·
In de sporthal de Hunsowhal geeft modelbouwclub De Vrije Truckers demonstraties. De toegang is gratis!! (foto: Frank Valke, Zeelandhallen 2018)